lørdag den 31. oktober 2009

blowjobs... for meget af en god ting

To orgasmer indenfor et par timer, her en lørdag formiddag, ikke dårligt. Og hvordan kan det have sig? Jo, ved et sammenfald af omstændigheder var der pludselig en lille håndfuld timer, som ingen bestemt over i mit liv. Her, lørdag formiddag, fra klokken 11 af.
Sikke en gave, så jeg stillede bilen i Godsbanegade på Vesterbro, proppede 40 kr. i parkeringsautomaten, og listede ned i xxDark. Der var der godt nok ikke gang i meget, en fyr sat i et mørkt hjørne og hjalp sig selv, ellers var der vist ikke andre end mig. Og en pornofilm, om en neger med en gigantisk pik, som han så udsatte unge yndighedre for, hvide piger. En masse snak, som jeg ikke gad forholde mig til, men sikke nogle billeder.
Vagtskifte i receptionen, den nye receptionist kom rundt og fortalte os, at det nu kostede en halvtresser mere... altså 100 kroner for en tur ned i mørket. Det klager jeg ikke over.
Og lige efter hende, og altså ca kl. 12, kom der en fyr, nøgen, og satte sig ind i rummet med den store gulvmadras. Onanerede, gjorde han, synligt fra der, hvor jeg sat og kikkede billeder, og der var et gloryhol lige ved hans skulder... hummm.
Lynede ned i gylpen, hæv underboksen ned med venstre hånds tommelfinger, og frem med sjoveren, og ind i gloryholet. Og han bed på... , sexer helst nøgen, men ... du milde, som han kunne det med blowjob. Jeg tror ikke det gik 2 minutter, så var jeg den var kommet. Og gået.
For nogle dage siden kastede jeg mig over en lækker dyr, bag væggen med gloryhole... og det med et kikset resultat. Så det har jeg lovet mig selv, det gør jeg ikke igen. Så det gjorde jeg ikke. Og han tøffede ud i verden... i bar røv og ikke meget andet en en smule sperm i munden.
Min gigantiske neger var fortsat leveringdugelig i unge, hvide piger. Så jeg lynede op, og satte mig tilrette. Det var faktisk lavet med lidt humor, og inciterende med den der megapik... pigerne kunne næsten ikke gabe over den.
Min idyl blev afbrudt af en fyr i sort undertrøje, stiv pik og en flittig højere hånd. Ikke andet, nå jo, han satte sig 2 meter fra mig. Tid er jo noget underligt noget, der nede i mørket, udenfor verden, men efter lidt tid kunne jeg godt mærke, at det blev trangt der nede i underbukserne, lukket inde bag mine jeans. Så... af med benklæderne, sokkerne, brillerne,- dem lagde jeg i skålen med kondomer-, skjorten og undertrøjen, og stillede mig hen ved fyren. Han greb om min pik. Dejligt. Desværre havde jeg efter hånden oparbejdet en lille hovedpine, medicinen virkede ikke, men så var det heller ikke værre.
Nu havde jeg jo kommet for lidt siden, og fyren fik da også lov til at arbejde..., og han gjorde det rigtigt godt. Vildt godt, brutalt dejligt, tog mig næsten helt i bund i halsen, hæv mig halvstrengt i nosserne, lige under smertegrænsen..., et par fyre kom, så på og gik, for at komme igen, vi holdt på i over en time. Det vil sige, han holdt på, jeg måtte ikke røre hans pik, men han ... knoklede med min, og jeg mundknæppede ham, det bedste jeg kunne. Nå... jeg kom over hans ansigt. Han tørrede det ikke af, men sat med det i ansigtet et godt stykke tid.
Jeg fik tøjet på, fundet brillerne... set lidt mere billeder, nu en ung dejlighed, som tog det der megajern analt...vildt. En af de to fyre, som havde betragtet os on and off spurgte, om jeg ikke ville en gang til. Jeg undslog mig med hovedpine... helt hjemmeligt. Men det var da også sandt.
På vej ud for at se, hvad klokken var, løb en høj, slank, lækker, fjernøst-udseende trans forbi mig; parfume, g-streng, lange ben. Lækker røv, dramatisk makeup...
og jeg smuttede tilbage til mine billeder. Lidt mere ondt i hovedet. Transen opførte lidt poldans, hun kastede sig over ham, jeg ikke orkede. Hun arrangerede de tilkommende fyre, kommanderede dem til blowjobs på hinanden og var i det hele taget ret manisk... for meget for min smag, men også sjovt.
På et tidspunkt ..., så har jeg da ikke sagt for meget,... greb hun om min pik i forbifarten. Manisk, som sagt. Hun udtrykte stor begejstring for det hun følte.... og mens jeg klamrede mig til en Cola, jeg havde købt ude i receptionen, arrangerede hun et par fyre til at sutte på min pik. Og den var stiv, og alle var begejstrede over, at den er så stor og tyk. Jeg, for min del, blev helt forlegen, havde fortsat lidt hovedpine..., faktisk mere, og det bekom mig ikke godt. Ikke fordi jeg er karrig, det er jeg bestemt ikke med min pik... elsker gangbangs, men hovedet generede mig meget nu. Og så var det at transen ville kæle..., hvad jeg heller ikke er karrig med, men parfumen... lige ind i hovedpinen... voldsomt.
Så jeg fortrak... de andre synes sikkert jeg er en tyndarm, men de må jeg leve med. Resten af dagen har jeg spist piller...., hovedpine er der fortsat, aftagende, håber jeg, og min pik... ligner noget, der har været gennem en kødkværn. Og i morgen er jeg i Lookey klokken 14. Har jeg aftalt med en bifyr fra xx Dark, og en håndfuld fyre er der til at tage min røv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar